نرم افزار تحت ویندوز





دستگاه‌های حضور و غیاب کارتی یکی از قدیمی‌ترین و پرطرفدارترین دستگاه‌های حضور و غیاب به شمار می‌آیند. این دستگاه‌ها از اولین نسل‌های دستگاه‌های حضور و غیاب دیجیتال به شمار می‌آیند.

روش کار با دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره به این شکل است که:

در ابتدای کار، دستگاه چهره‌ی تمام کارمندان سازمان را در حافظه خود ثبت می‌کند.
دستگاه پس از دریافت تصویر اسکن شده، نقشه‌ای دو یا سه بعدی از الگوی صورت کارمند برای خودش ترسیم می‌کند و در حافظه‌ی خود ذخیره می‌کند.
پس از انجام این مرحله، هربار که کارمند سازمان به دستگاه حضور و غیاب مراجعه کند، دستگاه صورت او را شناسایی کرده و عملیات احراز هویت انجام می‌شود. در نتیجه دستگاه ورود و خروج کارمند را به سازمان ثبت می‌کند.
در صورتی که دستگاه نتواند چهره‌ی فرد را با الگوهای ذخیره شده در حافظه‌ی خود، مطابقت دهد؛ احراز هویت کارمند تکمیل نمی‌گردد و زمان تردد او ثبت نمی‌شود.


اکثر مدیران در خرید سیستم‌های حضور و غیاب دچار اشتباه بزرگی می‌شوند. اشتباه آنان هم این است که تصور می‌کنند کار با خرید دستگاه حضور و غیاب تکمیل می‌شود و اصل کار خرید دستگاه حضور و غیاب است (!) درحالی که منبع این مدیران نمی‌دانند دستگاه‌های حضور و غیاب تنها عناصری فیزیکی برای ثبت وضعیت تردد کارکنان هستند و قسمت عمده و اصلی کار، در نرم افزار حضور و غیاب انجام می‌پذیرد.
در ضمن دستگاه حضور و غیاب انواع مختلفی دارد که امروزه در کشور ما تقریبا از چند نوع آن بیشتر از سایرین استفاده می‌شود و کارآیی مفیدی دارند.
انواع رایج این دستگاه عبارت‌اند از:اثر انگشتی، تشخیص چهره، کارتی، عنبیه.
ما در این مقاله قصد داریم هرکدام از این دستگاه‌های حضور و غیاب را به طور خلاصه به شما معرفی کنیم و گوشه‌ای از ویژگی‌های هر کدام را به شما ارائه دهیم.
قابلیت‌ها و امکانات دستگاه حضور و غیاب عنبیه
حافظه عنبیه: ظرفیت ثبت ۱۵۰ عنبیه
حافظه کارت: ظرفیت ثبت ۱۵۰ کارت
حافظه تردد: ظرفیت ثبت ۵۰۰۰۰ تردد
سرعت عمل دستگاه: امکان شناسایی ۲۰ نفر در دقیقه
زمان شناسایی: کمتر از ۱ ثانیه
فاصله شناسایی: ۲۵ سانتی متر
پورت ارتباطی: TCP/IP-AP
خطای خواندن FAR: کمتر از ۰.۰۰۱%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *